Jälleenmyyntiin viikko-osake annetaan toimeksiantosopimuksella. Kun viikko-osake on jälleenmyyty, viikko-osakkeen omistajalle/ myyjälle tilitetään 90 % myydyn viikko-osakkeen voimassa olevasta vähittäismyyntihinnasta.

Toimeksiantosopimusta tehdessä asiakkaalle tulee kuluiksi toimisto- ja markkinointikustannukset. Toimeksiantajan tulee suorittaa markkinointikustannukset sekä toimistokulut ennen, kuin Linda Vista alkaa Markkinoimaan lomaosaketta. Toteutuneesta kaupasta hyvitetään myyjälle toimisto ja markkinointi kustannukset.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Kaikki eivät halua panostaa omaan vapaa-ajan asuntoon suuria summia – varsinkin, kun se on tyhjillään yli puolet vuodesta. Viikko-osake on vaivaton tapa nauttia lomasta. Loma-aikaa ei tarvitse käyttää pihanhoitoon tai remontti- ja huoltotöihin. Kaikki on valmiina ja järjestyksessä, kun saavut. Loman loputtua suljet vain oven ja muut huolehtivat asunnon siivouksesta. Viikko-osakkeessa lomailu on myös monelle mökinomistajalle mukava lomaelämys.

Viikko-osakkeen toimintaperiaate

Viikko-osake hankitaan lomakohteessa sijaitsevasta kiinteistöosakeyhtiöstä. Kukin loma-asunto on jaettu 52 viikko-osakkeeseen, joista jokainen oikeuttaa yhden lomaviikon omistukseen. Yksi viikosta on varattu loma-asunnon vuosihuoltoa varten. Ylläpitokustannukset veloitetaan yhtiövastikkeessa, joka maksetaan kerran vuodessa. Yhtiövastike maksetaan vain niistä viikoista, jotka ovat omistuksessasi.

Kun teet toimeksiantosopimuksen kanssamme saat

  • Asiantuntijan myymään osakettasi joka varmistaa paremman hinnan osakkeestasi
  • Tarvittaessa rahoistuksen joka huomattavasti helpottaa osakkeesi myymistä sekä mahdollistaa paremman hinnan
  • Jatkuvaa markkinointia kunnes osakkeesi on myyty
  • Kauppakirjojen teon sekä muut asiaan kuuluvat paperityöt (Rci piste purku)
  • Lataa toimeksianto sopimus tästä

  .PDF  .WORD

 

Yhteystiedot

LINDA VISTA

Y: 2708578-8

  • Osoite

    Suvantokatu 7-9. 2Krs.
    33200 Tampere